Wednesday, September 2, 2009





.::WELCOME TO MY PAGE::.

....REBUIDING blog....






pic

Saturday, March 21, 2009

NETwork Challange 2009 [DOTA ALLSTAR]

Assalamualikum dan selamat malam sume kengkawan..maaf kerana da lama tak update blog nie..bkanyer taknak update tapi tak berkesempatan utk berbuat demikian..maklumlah tenet kat umah pun undiscribeable...lembab bangat...haaa..Arini 21/3/09 bebudak NET fakulti aku yg presidenyer bdak bilik aku sendiri telah menganjurkan 1 competetion khas buat gamers2 yang wase diri die otai untuk same2 participate termasuk r diri aku yang tak berapa sangat nie..hahaha..competition yang ak ckap tdi tu ialah network challange competition..game2 yang diorg sediakan antaranya DOTA ALLSTAR { -cm }{ },CounterStrike,n last ProEvolutionSoccer...yang aku masuk nie DOTA ALLSTAR..sebenaqnya tak hebat sangat pun..tapi just nak merasa msuk competition...hahaha...2nd round da bungkush..hahaha..tapi takper r...eppy tu ade..bebudak satu group ngan ak amar,dean,sward,aku n choup...gambaqnya belum aku dapat gie..nanti bila da dapat nie tnggu lor ak upload ek..

Tuesday, January 27, 2009

Bebudak Rumahku

Assalamualikum...Arini,aku nak cite psai member2 aku yang tinggal skali ngan aku kat shah alam niee ...member2 aku nie gile2 skit otak die..tpi bgi aku diorang memang best...gila2 diorang 6 orang sumenyer..Aku daa anggap diorang niie macam adik beradik aku sendiri kat sini..

First,nie member aku sejak dari awal aku masuk UiTM Shah Alam nieee sampai sekarang..Dia niee otai programming,tak kisah r C++ ka java kaa dia memang otai..Nama dia Muhammad Asyraf Khalid...kiteorg pangey dia Achap jer..Dia niee ok r sporting r..Kekadang jiwang skit2 tue ada r...tpi dia niie memang best



2nd niee...aku kenai sejak aku masuk umah sewa..Nama dia Muhammad Fairuz Razali..kitaorg pangey dia Pak Qosyed...Dia niiie kalu mintak tolong ok jer..tapi bab2 yang dia tak suka memang dia takan buat...hahaha....sowi pak Qasyed..kutuk hang skit..hahaha



3rd nie bdak speaky a.k.a bdak kaunseling UM..Muhammad Zaidi Harun B Awang khecik namanya..org pangey eddy jer...Dia nie r chef dalam rumah aku...bab2 memasak dia nie memang power..Johnny Crugher lor katakan..Skang tngah struggle cari keja...cheyok2 eddy...cheyok



4th nie taiko York...Mohd Khalil Naim Bin Azzmi namanya..kiteorg pangey qalu jer kat die...Skarang nie die tngah blajar sambey bekerja..siang bkerja malam belajar...memang dasyat orgnye niee..