Tuesday, January 27, 2009

Bebudak Rumahku

Assalamualikum...Arini,aku nak cite psai member2 aku yang tinggal skali ngan aku kat shah alam niee ...member2 aku nie gile2 skit otak die..tpi bgi aku diorang memang best...gila2 diorang 6 orang sumenyer..Aku daa anggap diorang niie macam adik beradik aku sendiri kat sini..

First,nie member aku sejak dari awal aku masuk UiTM Shah Alam nieee sampai sekarang..Dia niee otai programming,tak kisah r C++ ka java kaa dia memang otai..Nama dia Muhammad Asyraf Khalid...kiteorg pangey dia Achap jer..Dia niee ok r sporting r..Kekadang jiwang skit2 tue ada r...tpi dia niie memang best



2nd niee...aku kenai sejak aku masuk umah sewa..Nama dia Muhammad Fairuz Razali..kitaorg pangey dia Pak Qosyed...Dia niiie kalu mintak tolong ok jer..tapi bab2 yang dia tak suka memang dia takan buat...hahaha....sowi pak Qasyed..kutuk hang skit..hahaha



3rd nie bdak speaky a.k.a bdak kaunseling UM..Muhammad Zaidi Harun B Awang khecik namanya..org pangey eddy jer...Dia nie r chef dalam rumah aku...bab2 memasak dia nie memang power..Johnny Crugher lor katakan..Skang tngah struggle cari keja...cheyok2 eddy...cheyok



4th nie taiko York...Mohd Khalil Naim Bin Azzmi namanya..kiteorg pangey qalu jer kat die...Skarang nie die tngah blajar sambey bekerja..siang bkerja malam belajar...memang dasyat orgnye niee..

No comments:

Post a Comment