Wednesday, April 7, 2010

Menjelang hari2 terakhir di BPM T_T

 PART1

Assalamualaikum & very gud everning for oll's fellow readers...



arini genap le lagi 3 hari utk ak bersama ngan geng2 BPM PTAR yg bagi ak sesangat sporting n daa ak anggap diorg sume nie  macam kluarga ke-2 ak da selama aku berada kat cni ...masa 4 bulan terasa berlalu tersangatla cepat...tau2 jaaa daa nak abes daa khidmat aku kat BPM'.coz lpas nie aku akan menamatkan khidmat praktikalku kat sni..manyak btol kenangan manis bersama staff2 dan tak lupa bersama bebudak skp art n design yang otai2 semuanye dalam designing..manyak benda yang sempat aku belajar dari korang suma..fak , rofli n pak Din..nak ucap makaseh bebanyak kat u'oollllls coz sbab u'oollllls le akhirnye ak gheti jgak main rubix walaupun sbelum nie tekial2 haa aku nak siapkan satu layer dari rubix tue..skang nie ak daa dalam fasa2 terakhir nak siapkan sistem utk diguna pakai oleh korang...jadi bersabar la ey..wat bozz yg sangat cool,Pn Faridah..kat cni ada saya uplodkan gamba2 yang pn assignkan kat sya utk snap aritu...ma first try snap gamba gna kamera kak Ros..maaf le ey kalu Quality gamba hampeh...biasa le budak baru blaja..



Bebudak SKP Art n Design yg Otai2 ...
p/s : Pak Din sorry le kalu pic ko takde..coz tyme aku snap gamba2 nie guna kamera kak Ros ko da retire




nie ader baper2 gambar staff2 yang sempat di-snap ley ak..yang mane takde insyaallah esok @ luse akan ak uploadkan sbelum ak meng-officialkan diri da tamat berkhidmat..tnggu ye..ak tak lupe akan korang..hahahaha...


Staff2 BPM yg sportage n sporting n sempoi2 also bek ati dan jgak marveles...
(hahahaha..apenyer bahasa laaaaah)  ^^ hahahaha

rasanyer ckup le wat kali nie...nantikan sambungan Part2 esok jika rajin Insyaallah akan ditulis..
daa rasa ngantok da skang nie...mata pong da nek stym..rasenye da tiba seruan utk ak mengerjakan tdo..wat kawan2 sume..kta jumpe lagi besok...waktu yang lain tempat yang sama..Insyaallah..sehingga tu Nyte nite kengkawan...tdo leklok n jangan nenakal..Assalamualikum w.b.t

3 comments:

  1. ciss...assignment ko tu sama lak gambar aku tangkap...cet...hahaha

    ReplyDelete
  2. aku tak upload gi la fak..aku tak sempat semalam nie...insyaallah kalu takdak arang melintang malam nie aku uploadkan..tue memang gamba yang kte sama tangkap pun...biase laa...saya bdak baru belajar

    ReplyDelete