Saturday, April 3, 2010

Nak Test Speed???




Ni kelajuan internet di UiTM Shah Alam (lebih specifik dalam PTAR1), agak laju r tak le sampai out speedometer tu...tapi ok laaaaa....
u'olls yang mana trasa nak test speed internet korang, klik atas gambar ni, pastu pilih negeri.
Testing ni termasuk upload & download speed.
Test jgn tak test.
42 perkataan
Speed test

penemuan yang ak bawu jumpe ---> satu page yang mane u'olls bole gune nak wat test korang nyer speed typing...bole laa try bagi sesiapa nak menerai..ak da try daa..nie yang kuar nie ak nyer result...korang try lor korang nyer plak...selamat mencube! (^^)v 


nie speed Kak lah...ader sesape nak bid...

53 perkataan
Speed test

No comments:

Post a Comment